Diner

Wij serveren een vast menu, te bestellen van één tot zes gangen. Daarnaast hebben wij een kleine selectie van specialiteiten die als uitbreiding op het menu te bestellen zijn. Uiteraard houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen en is dit menu bijvoorbeeld ook vegetarisch te bestellen.
De portionering van de gerechten wordt aangepast naar de grootte van het menu.

1 gang     BORD’O   € 26,00
2 gangen BORD’O   € 31,00
3 gangen BORD’O   € 39,00
4 gangen BORD’O   € 46,00
5 gangen BORD’O   € 55,00
6 gangen BORD’O   € 63,00

Wijn arrangement € 7 per glas

 

Amuses

***

Pompoenravioli, cashew, passiefruit, kokos.

***

Albacore tonijn, dashi, daikon, zoete aardappel.

***

Witte heilbotfilet, aardappel mousseline, zilte groenten.

***

Langoustine, chorizo, curry, bisque.

***

Black angus onderrib, prei, flowersprout, sauce Vichyssoise.

***

Pré dessert

***

Gemarineerde ananas, witte chocolade, dadel, bruine rum ijs.

 

Écht onbezorgd genieten?

All-in menu BORD’O, inclusief amuses, tafelwater, wijnarrangement, koffie of thee met huisgemaakte friandises.

4 gangen:  € 78,-

6 gangen:  € 103,-

 

SPECIALITEITEN

te bestellen als uitbreiding op het menu

 

OESTERS

Zeeuwse platte 0000: p.stuk € 3,80 / 6 stuks € 22,00

Gillardeau: p.stuk € 4,25 / 6 stuks € 24,50

Proeverij oesters (3 van iedere soort) : € 23,50

 

GILLARDEAU & FOIE GRAS € 14,50

2 stuks gillardeau, foie gras, granny smith appel, haring kaviaar, sorbet van geuzeboon.

 

OEUF COCOTTE AU FOIE GRAS € 16,50

Ei, pastinaak, eendenlever, wintertruffel, Parmezaan.

 

KREEFT € 18,00 / 33,50

Halve of hele kreeft.

 

ASSIETTE DE FROMAGE € 14,00

Keuze van onze kaaswagen.