Diner

Wij serveren een vast menu, te bestellen van één tot zes gangen. Daarnaast hebben wij een kleine selectie van specialiteiten die als uitbreiding op het menu te bestellen zijn. Uiteraard houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen en is dit menu bijvoorbeeld ook vegetarisch of zonder vlees te bestellen.

2 gangen BORD’O   € 31,00
3 gangen BORD’O   € 39,00
4 gangen BORD’O   € 46,00
5 gangen BORD’O   € 55,00
6 gangen BORD’O   € 63,00

Wijn arrangement € 7 per glas

 

MENU September

 

Amuses

Koolrabi | shiitake | koffie | macadamia | blue skin radijs  (bij 6-gangen)

Scharrelhoendij | oester | ponzu | gevogelte jus | zeesla

Scholfilet | Hollandse garnaal | boterjus | spinazie | aardappel mousseline

Grouse | pompoen | fudge | bramen | cantharel  (bij 5-gangen)

Ossenhaas | runderstoof | zwarte bonen | zoete aardappel | chocolade  (hoofdgerecht)

Pré dessert

Amandel | witte chocolade | sinaasappel | mandarijn

 

Écht onbezorgd genieten?

All-in menu BORD’O, inclusief amuses, tafelwater, wijnarrangement, koffie of thee met huisgemaakte friandises.

4 gangen:  € 78,-

6 gangen:  € 103,-

 

SPECIALITEITEN

los te bestellen, of als uitbreiding op het menu

 

OESTERS

Zeeuwse platte 0000: p.stuk € 3,80 / 6 stuks € 22,00

Gillardeau: p.stuk € 4,25 / 6 stuks € 24,50

Proeverij oesters (3 van iedere soort) : € 23,50

 

GILLARDEAU & FOIE GRAS € 14,50

2 stuks gillardeau, foie gras, granny smith appel, haring kaviaar, sorbet van geuzeboon.

 

STEAK TARTAAR € 16,50 *

Steak tartaar, crème van eigeel een truffel, brioche kruim, little gem.

 

OEUF COCOTTE AU FOIE GRAS € 16,50

Ei, pastinaak, eendenlever, wintertruffel, Parmezaan.

 

KREEFT € 18,00 / 33,50

Halve of hele kreeft.

 

ENTRECOTE 190 gr. € 31,00 *
Entrecôte, pommes fondant, rucola, sauce Bordelaise.

 

ASSIETTE DE FROMAGE € 14,00

Keuze van onze kaaswagen.

 

*: Ons rundvlees is van Natuurleven Hollandse Limousin runderen, die een groot deel van het jaar buiten leven met hun kudde op de Veluwe.