Diner

Wij serveren een vast menu, te bestellen van één tot zes gangen. Daarnaast hebben wij een kleine selectie van specialiteiten die als uitbreiding op het menu te bestellen zijn. Uiteraard houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen en is dit menu bijvoorbeeld ook vegetarisch of zonder vlees te bestellen. Wij stellen het erg op prijs wanneer u dit van te voren aan ons doorgeeft.

2 gangen BORD’O   € 31,00
3 gangen BORD’O   € 39,00
4 gangen BORD’O   € 46,00
5 gangen BORD’O   € 55,00
6 gangen BORD’O   € 63,00

Wijn arrangement € 7 per glas

 

Menu Bord’o januari 2020

 

Amuses

Spruitjes | flowersprouts | burrata | balsamico | amandel  (bij 6-gangen)

Tonijn | foie gras | bottarga | witte sojasaus  (voorgerecht)

Grietfilet | soto-saus | quinoa | waterkers | paksoi  (tussengerecht)

Buikspek sous-vide | Kreeft | citrusbisque | tomaat  (bij 5-gangen)

Runderhaas | sukade | polenta | rode kool | oregano  (hoofdgerecht)

Pré dessert

Granny smith appel | honingijs | crumble | dadels

 

Menu Gastronomique

Ons menu gastronomique is een combinatie van ons menu Bord’o en onze à la carte, begeleidt met champagne en een exclusief wijnarrangement. Natuurlijk ook inclusief tafelwater, koffie/thee en friandises.
Het is een vast menu en alleen per tafel te bestellen.

Prijs per couvert € 150,-

Amuses

Gillardeau | kalamansi | verjus | granny smith

Tonijn | foie gras | bottarga | witte sojasaus

Buikspek | kreeft | citrusbisque | tomaat

Oeuf cocotte | parmezaanse kaas | truffel | foie gras

Anjou duif | zoete aardappel | peen | kingboleet | eigen jus

Keuze van onze kaaswagen

Pré dessert

Granny smith appel | honingijs | crumble | dadels

 

Écht onbezorgd genieten?

All-in menu BORD’O, inclusief amuses, tafelwater, wijnarrangement, koffie of thee met huisgemaakte friandises.

4 gangen:  € 78,-

6 gangen:  € 103,-

 

À la carte

Gerechten los te bestellen, of als uitbreiding op het menu

 

OESTERS

Zeeuwse platte 0000: p.stuk € 3,80 / 6 stuks € 22,00

Gillardeau: p.stuk € 4,25 / 6 stuks € 24,50

Proeverij oesters (3 van iedere soort) : € 23,50

 

GILLARDEAU & FOIE GRAS € 14,50

2 stuks gillardeau, foie gras, granny smith appel, haring kaviaar, sorbet van geuzeboon.

 

STEAK TARTAAR € 16,50

Steak tartaar, crème van eigeel en truffel, brioche kruim, little gem.

 

OEUF COCOTTE AU FOIE GRAS € 16,50

Ei, pastinaak, eendenlever, wintertruffel, Parmezaan.

 

KREEFT € 18,00 / 33,50

Halve of hele kreeft.

 

PIGEONNEAU D’ANJOU € 34,00
Anjou duif, zoete aardappel, kingboleet, peen, eigen jus.

 

ASSIETTE DE FROMAGE € 14,00

Keuze van onze kaaswagen.