Diner

Wij serveren een vast menu, te bestellen van één tot zes gangen. Daarnaast hebben wij een kleine selectie van specialiteiten die als uitbreiding op het menu te bestellen zijn. Uiteraard houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen en is dit menu bijvoorbeeld ook vegetarisch of zonder vlees te bestellen.

2 gangen BORD’O   € 31,00
3 gangen BORD’O   € 39,00
4 gangen BORD’O   € 46,00
5 gangen BORD’O   € 55,00
6 gangen BORD’O   € 63,00

Wijn arrangement € 7 per glas

 

MENU AUGUSTUS

Amuses
~~~
Bulgur, kerrie madras, granny smith, druiven, sous-vide eidooier. (bij 6-gangen)
~~~
Gemarineerde coquille, Burgerveense paling, bottarga, zilte groenten.
~~~
Witte heilbot, risotto di orzo, truffel, foie gras, tomaat.
~~~
Duif filet en confit, structuren van maïs, polenta, miso. (bij 5-gangen)
~~~
Kalfshaas, bietjes, jonge aardappels, pruimen, kalfsjus & port.

~~~
Pré dessert
~~~
Ingelegde kersen en kruisbessen, cacao, mascarpone, rood fruit ganache.

 

Écht onbezorgd genieten?

All-in menu BORD’O, inclusief amuses, tafelwater, wijnarrangement, koffie of thee met huisgemaakte friandises.

4 gangen:  € 78,-

6 gangen:  € 103,-

 

Menu Bord’o  “gastromonique”

Amuses

Gillardeau & foie gras  |  Champagne “Gardet Chigny-Les-Roses”

Coquille, paling, bottarga  |  Albariño “Condes de Albarei”

Heilbot, truffel, tomaat  |  Côtes du Rhône “Étoile du Rhône”

Oeuf cocotte au foie gras  |  Givry 1er cru “Domaine Besson Les Bois Gautiers”

Kalfshaas, bietjes, port  |  Alentejano “ART.TERRA”

Keuze van onze kaaswagen  |  Madeira

Kersen, kruisbessen, cacao  |  Bordeaux “Château des Tours Sainte Croix du Mont”

Menu inclusief wijnarrangement, tafelwater, koffie- / thee servies.

€ 150,-  per couvert. Alleen per tafel te bestellen.

SPECIALITEITEN

los te bestellen, of als uitbreiding op het menu

 

OESTERS

Zeeuwse platte 0000: p.stuk € 3,80 / 6 stuks € 22,00

Gillardeau: p.stuk € 4,25 / 6 stuks € 24,50

Proeverij oesters (3 van iedere soort) : € 23,50

 

GILLARDEAU & FOIE GRAS € 14,50

2 stuks gillardeau, foie gras, granny smith appel, haring kaviaar, sorbet van geuzeboon.

 

STEAK TARTAAR € 16,50 *

Steak tartaar, crème van eigeel een truffel, brioche kruim, little gem.

 

OEUF COCOTTE AU FOIE GRAS € 16,50

Ei, pastinaak, eendenlever, wintertruffel, Parmezaan.

 

KREEFT € 18,00 / 33,50

Halve of hele kreeft.

 

ENTRECOTE 190 gr. € 31,00 *
Entrecôte, pommes fondant, rucola, sauce Bordelaise.

 

ASSIETTE DE FROMAGE € 14,00

Keuze van onze kaaswagen.

 

*: Ons rundvlees is van Natuurleven Hollandse Limousin runderen, die een groot deel van het jaar buiten leven met hun kudde op de Veluwe.