Diner

MENU BORD’O

Naast een selectie van specialiteiten die à la carte te bestellen zijn, serveren wij altijd een mooi verrassingsmenu. Dit is het menu Bord’o. Het menu Bord’o wisselt ongeveer per drie weken en wordt met zorg samengesteld uit de mooiste producten van het seizoen. Uiteraard houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen en is dit menu bijvoorbeeld ook vegetarisch te bestellen.

 

3 gangen Bord’o € 38
4 gangen Bord’o € 45
5 gangen Bord’o € 54
6 gangen Bord’o € 60                                                                                                                                        

Wijn arrangement € 7  per glas

 

ALL-IN MENU BORD’O

inclusief tafelwater, wijnarrangement,
koffie of thee met huisgemaakte friandises.

4 gangen €  75
6 gangen € 100

SPECIALITEITEN

Oesters

Gillardeau: per stuk € 3,85 / 6 stuks € 22,50 (Vol, romig, zoetje)

Spéciales de Geay : per stuk € 3,15 / 6 stuks € 18,50 (Fris, vol, ziltig)

Proeverij van oesters (3 van iedere soort) : € 20,50

 

Gillardeau & Foie Gras € 12,00
2 stuks gillardeau, foie gras, granny smith appel, haring kaviaar, sorbet van geuzeboon.

 

Steak Tartare € 15,00 / groot: € 24,50
Handgesneden rundertartaar, eidooier en zomertruffel, tomaat,
little gem en gemarineerde beukenzwam.

 

Oeuf Cocotte au Foie Gras € 16,00
Ei, pastinaak, eendenlever, zomertruffel, Parmezaan.

 

Halve kreeft St. Mary’s Bay € 20,00
Geserveerd met een frisse salade.

 

Hele kreeft St. Mary’s Bay € 40,00
Geserveerd met seizoensgroenten en sauce Hollandaise.

 

Kalf € 30,00

Gebraiseerde kalfswang & krokant gebakken kalfszwezerik. Jus de veau met sereh en limoenblad, bloemkool en grove mosterd

 

Vis van de dag € 26,00
Wisselend vis hoofdgerecht. Vraag gerust om meer informatie.

 

Vlees van de dag € 26,00
Wisselend vlees hoofdgerecht. Vraag gerust om meer informatie.

 

Dessert van de dag € 11,00
Wisselend dessert. Vraag gerust om meer informatie

Sorbetijs € 9,00
3 verschillende soorten sorbetijs.

Kaas
Keuze van onze kaaswagen.