Diner

MENU BORD’O

 

Wisselend menu waarbij u zelf het aantal gangen kunt kiezen.
De portionering van de gerechten wordt aangepast naar de grootte van het menu.

 

3 gangen Bord’o € 37,00
4 gangen Bord’o € 44,00
5 gangen Bord’o € 53,00
6 gangen Bord’o € 60,00                                                                                                                                       

Wijn arrangement € 6,75 per glas

 

All-in menu: 6 gangen menu Bord’o, inclusief tafelwater, wijnarrangement,
koffie of thee met huisgemaakte friandises. € 100,00

 

Uiteraard is het ook mogelijk een geheel vegetarisch menu te verzorgen.
Ook met andere dieetwensen en/of allergieën houden wij graag rekening.

 

 

SPECIALITEITEN

 

Oesters

Fines de Claires: per stuk € 2,50 / 6 stuks € 14,50

Tia Maraa: per stuk € 3,50 / 6 stuks € 20,50

Zeeuwse platte 0000: per stuk € 3,85 / 6 stuks € 22,50

Proeverij oesters (2 van iedere soort) : € 19,00

 

Steak Tartare € 15,00 / groot: € 24,50
Handgesneden rundertartaar, eidooier en zomertruffel, tomaat,
little gem en gemarineerde beukenzwam.

 

Oeuf Cocotte au Foie Gras € 14,50
Ei, pastinaak, eendenlever, zomertruffel, Parmezaan.

 

Halve kreeft St. Mary’s Bay € 19,50
Geserveerd met een frisse salade.

 

Hele kreeft St. Mary’s Bay € 36,00
Geserveerd met seizoensgroenten en sauce Hollandaise.

 

Coq au Vin Jaune € 15,00/ groot: €26,00
Rouleaux van Poulet Noir, jambon cru, sauce Vin Jaune.

 

Simmentaler Ribeye +/- 500gr. € 29,00 p.p.
Geserveerd met seizoensgroenten en sauce Béairnaise.
Bereidingstijd 45 min.
Minimaal 3 weken aan het bot gerijpt ribstuk met duidelijke vetstructuur.
Per 2 personen te bestellen.

 

Vis van de dag € 26,00
Wisselend vis hoofdgerecht. Vraag gerust om meer informatie.

 

Vlees van de dag € 26,00
Wisselend vlees hoofdgerecht. Vraag gerust om meer informatie.

 

Chocolade & Cream Sherry € 11,00
Pure chocolade, parfait van cream sherry, blanc manger,
witte chocolade-koffie mousse, amandel, hazelnoot.

Kaas
Keuze van onze kaaswagen.