Diner

MENU BORD’O

 

Wisselend menu waarbij u zelf het aantal gangen kunt kiezen.
De portionering van de gerechten wordt aangepast naar de grootte van het menu.

 

3 gangen Bord’o € 38,00
4 gangen Bord’o € 45,00
5 gangen Bord’o € 54,00
6 gangen Bord’o € 60,00                                                                                                                                       

Wijn arrangement € 7,00 per glas

 

All-in menu: 6 gangen menu Bord’o, inclusief tafelwater, wijnarrangement,
koffie of thee met huisgemaakte friandises. € 100,00

 

Uiteraard is het ook mogelijk een geheel vegetarisch menu te verzorgen.
Ook met andere dieetwensen en/of allergieën houden wij graag rekening.

 

 

SPECIALITEITEN

 

Oesters

Gillardeau: per stuk € 3,85 / 6 stuks € 22,50

Zeeuwse platte 0000: per stuk € 3,85 / 6 stuks € 22,50

Proeverij oesters (3 van iedere soort) : € 22,50

 

Gillardeau & foie gras € 12,00
2 stuks gillardeau, foie gras, granny smith appel, haring kaviaar, sorbet van geuzeboon.

 

Steak Tartare € 15,00 / groot: € 24,50
Handgesneden rundertartaar, eidooier en zomertruffel, tomaat,
little gem en gemarineerde beukenzwam.

 

Oeuf Cocotte au Foie Gras € 16,00
Ei, pastinaak, eendenlever, zomertruffel, Parmezaan.

 

Halve kreeft St. Mary’s Bay € 20,00
Geserveerd met een frisse salade.

 

Hele kreeft St. Mary’s Bay € 40,00
Geserveerd met seizoensgroenten en sauce Hollandaise.

 

Kalf € 30,00

Rosé gebraden kalfshaas, langzaam gegaarde kalfsborst, krokant gebakken kalfszwezerik. Jus de veau met sereh en limoenblad, pommes Anna, knolselderij.

 

Vis van de dag € 26,00
Wisselend vis hoofdgerecht. Vraag gerust om meer informatie.

 

Vlees van de dag € 26,00
Wisselend vlees hoofdgerecht. Vraag gerust om meer informatie.

 

Dessert menu Bord’o € 11,00

 

Sorbetijs € 9,00
3 verschillende soorten sorbetijs.

Kaas
Keuze van onze kaaswagen.