Welkom bij Bistro Bord’o!

Op de historische Apothekersdijk vindt u ons sfeervolle huiselijke restaurant. Onze keuken, onder leiding van chef Oscar Zitman, is Frans georiënteerd en staat garant voor elegante, pure gerechten bomvol smaak.
Maak een keuze van onze originele, sympathiek geprijsde wijnkaart, of laat u verrassen met een mooi wijnarrangement. Alle ingrediënten voor een avond culinair plezier van de bovenste plank! Op zomerse dagen ontvangen wij u ook graag op ons zonovergoten terras aan het water.

Kom vooral ook eens een kijkje nemen in onze delicatessenwinkel Bistro to go, net om de hoek, op de Prinsessekade 5.

Bistro to go

Ook thuis kunt u van onze gerechten genieten. Op de bestelpagina vindt u allerlei maaltijden en producten die u bij ons kunt afhalen of zelfs laten bezorgen. Denk hierbij aan maaltijden maar ook aan mooie producten die in onze keuken zijn voorbereid en die u thuis in een handomdraai bereid met perfecte garing. Bijvoorbeeld voorgegaard vlees voor op de barbecue,  kalfszwezerik die u zelf alleen nog even hoeft te bakken, verse oesters of voorgegaarde kreeft.

U kunt van dinsdag t/m zaterdag bij ons terecht voor uw afhaal óf bezorgmaaltijd!

Natuurlijk letten wij extra op de hygiëne en zorgen wij ervoor dat alles in bio-wegwerpverpakking voor u wordt klaar gezet.

U kunt uw bestelling aan ons doorgeven vóór 16.30 uur, via www.bistrotogo-leiden.nl of via onderstaand bestelformulier:
vragen over het menu of de gerechten? Bel gerust even met 071-5130131

Bestellen

Bestel direct

Bezorgkosten  in Leiden:  € 2,50
Bezorgkosten Leiderdorp/Oegstgeest/Zoeterwoude/Hazerswoude:     € 5,-
Wij bezorgen tussen 17.00 en 19.00, afhaal is tussen 17.00 en 18.15.


Inschrijven voor de nieuwsbrief