Iedere maand serveren wij een mooi menu, te bestellen van één tot zes gangen. Daarnaast hebben wij een kleine selectie van specialiteiten die als uitbreiding op het menu te bestellen zijn.
Wij stellen het erg op prijs wanneer u eventuele dieetwensen van te voren aan ons doorgeeft.
Bent u vegetarisch, of eet u geen vlees? Geen enkel probleem, wij hebben altijd ook een mooi vegetarisch menu voor u in huis! Volledig veganistisch is helaas echter niet mogelijk.
3 gangen BORD’O € 46,00
4 gangen BORD’O € 58,00
5 gangen BORD’O € 65,00
6 gangen BORD’O € 76,00
Wijn arrangement € 8 per glas
MENU BORD’O
Rundertartaar | gerookte biet | rode bes | rauwe ham (voorgerecht)
Zeeduivelfilet | roze garnalen | groene kruiden | beurre blanc (tussengerecht)
Tongschar | asperge | Burgerveense paling | doperwt | sinaasappel (tussengerecht)
Kalfshaas | prei | kalamansi | kalfswang | jus de veau (hoofdgerecht)
Comté | Jura | eekhoorntjesbrood | appel compôte | honing (kaas)
Rabarber | frambozen | witte chocolade | vanille (dessert)
All-in menu BORD’O, tafelwater, wijnarrangement, koffie of thee met huisgemaakte friandises.
4 gangen: € 98,-
5 gangen: € 110,-
6 gangen: € 130,-
À LA CARTE
Deze gerechten zijn los te bestellen, of als uitbreiding op het menu.
(Let op, indien voorradig. Wilt u zeker zijn van de beschikbaarheid van bepaalde producten, dan kunt u dit aangeven bij uw reservering.)
OESTERS: Spéciales Geay oesters : p.stuk € 4,50 / 6 stuks € 25
STEAK TARTAAR € 16,50
Steak tartaar, zacht gegaarde eidooier, gepikkelde groenten, little gem.
OEUF COCOTTE A LA TRUFFE € 16,50
Ei, pastinaak, truffel, Parmezaan.
COTE DE BOEUF p.p. € 32,00 (per 2 personen te bestellen)
Côte de boeuf, geserveerd met brie de meaux tartelette en groene salade, sauce Béarnaise
ASSIETTE DE FROMAGE € 16,00
Selectie van 5 binnen- en buitenlandse kazen.