Diner

 

Iedere maand serveren wij een mooi menu, te bestellen van één tot zes gangen. Daarnaast hebben wij een kleine selectie van specialiteiten die als uitbreiding op het menu te bestellen zijn.
Wij stellen het erg op prijs wanneer u eventuele dieetwensen van te voren aan ons doorgeeft.

3 gangen BORD’O   € 44,00
4 gangen BORD’O   € 54,00
5 gangen BORD’O   € 62,00
6 gangen BORD’O   € 72,00

Wijn arrangement € 7,75 per glas

MENU BORD’O

Pietermanfilet | mousseline | bleekselderij | mosselen (voorgerecht)

Scholfilet | broccoli | fideuà | ansjovis | Parmezaan (tussengerecht)

Kreeft | tagliatelle | bisque | Iberische droge worst (tussengerecht)

Hollandse ossenhaas | schenkel | polenta | jus de veau | zomertruffel (hoofdgerecht)
IPV bavette, WAGYU A5 entrecote als hoofdgerecht € 32,- p.p. meerprijs

Comté | Jura | eekhoorntjesbrood | peren compôte | honing

Clafoutis reine claude pruim | yoghurtijs | mandarine Napoléon (dessert)

 

All-in menu BORD’O, tafelwater, wijnarrangement, koffie of thee met huisgemaakte friandises.

4 gangen:  € 94,-

5 gangen:   € 105,-

6 gangen:  € 124,-

 

À LA CARTE

Deze gerechten zijn los te bestellen, of als uitbreiding op het menu.
(Let op, indien voorradig. Wilt u zeker zijn van de beschikbaarheid van bepaalde producten, dan kunt u dit aangeven bij uw reservering.)

KAVIAAR: “Black pearl” kaviaar 10 gram  € 22,50
Geserveerd met blini en zure room

OESTERS: Spéciales Geay oesters : p.stuk € 4 / 6 stuks € 23

STEAK TARTAAR € 16,50
Steak tartaar, zacht gegaarde eidooier, gepikkelde groenten, little gem.

OEUF COCOTTE AU FOIE GRAS € 16,50
Ei, eendenlever, truffel, Parmezaan.

COTE DE BOEUF p.p. € 29,50 (per 2 personen te bestellen)
Côte de boeuf, geserveerd met pommes Anna en seizoensgroenten, sauce Béarnaise

KREEFT OOSTERSCHELDE  € dagprijs, indien leverbaar
Geserveerd met seizoensgroenten en sauce Hollandaise

ASSIETTE DE FROMAGE € 14,00
Selectie van 5 binnen- en buitenlandse kazen.