Iedere maand serveren wij een mooi menu, te bestellen van één tot zes gangen. Daarnaast hebben wij een kleine selectie van specialiteiten die als uitbreiding op het menu te bestellen zijn.
Wij stellen het erg op prijs wanneer u eventuele dieetwensen van te voren aan ons doorgeeft.
3 gangen BORD’O € 44,00
4 gangen BORD’O € 54,00
5 gangen BORD’O € 62,00
6 gangen BORD’O € 72,00
Wijn arrangement € 7,75 per glas
MENU BORD’O
Gazpacho | bloody Mary sorbet | Jamon pata negra (voorgerecht)
Scholfilet | quinoa | soto saus | shiitake | bok choy (tussengerecht)
Coquilles | sauce foie gras | venkel | cantharel (tussengerecht)
Black Angus bavette | spitskool | mousseline | jus de veau à l’estragon (hoofdgerecht)
IPV bavette, WAGYU A5 entrecote als hoofdgerecht € 32,- p.p. meerprijs
Comté | Jura | eekhoorntjesbrood | peren compôte | honing
Mango | passiefruit | witte chocolade | meringue | blondie (dessert)
All-in menu BORD’O, tafelwater, wijnarrangement, koffie of thee met huisgemaakte friandises.
4 gangen: € 94,-
5 gangen: € 105,-
6 gangen: € 124,-
À LA CARTE
Deze gerechten zijn los te bestellen, of als uitbreiding op het menu.
(Let op, indien voorradig. Wilt u zeker zijn van de beschikbaarheid van bepaalde producten, dan kunt u dit aangeven bij uw reservering.)
KAVIAAR: “Black pearl” kaviaar 10 gram € 22,50
Geserveerd met blini en zure room
OESTERS: Spéciales Geay oesters : p.stuk € 4 / 6 stuks € 23
STEAK TARTAAR € 16,50
Steak tartaar, zacht gegaarde eidooier, gepikkelde groenten, little gem.
OEUF COCOTTE AU FOIE GRAS € 16,50
Ei, eendenlever, truffel, Parmezaan.
COTE DE BOEUF p.p. € 29,50 (per 2 personen te bestellen)
Côte de boeuf, geserveerd met pommes Anna en seizoensgroenten, sauce Béarnaise
KREEFT OOSTERSCHELDE € dagprijs, indien leverbaar
Geserveerd met seizoensgroenten en sauce Hollandaise
ASSIETTE DE FROMAGE € 14,00
Selectie van 5 binnen- en buitenlandse kazen.