Iedere maand serveren wij een mooi menu, te bestellen van één tot zes gangen. Daarnaast hebben wij een kleine selectie van specialiteiten die als uitbreiding op het menu te bestellen zijn.
Wij stellen het erg op prijs wanneer u eventuele dieetwensen van te voren aan ons doorgeeft.
Bent u vegetarisch, of eet u geen vlees? Geen enkel probleem, wij hebben altijd ook een mooi vegetarisch menu voor u in huis! Volledig veganistisch is helaas echter niet mogelijk.
3 gangen BORD’O € 47,00
4 gangen BORD’O € 59,00
5 gangen BORD’O € 66,00
6 gangen BORD’O € 77,00
Wijn arrangement € 8 per glas
MENU BORD’O
Gerookte heilbot | maftoul couscous | Pierre Robèrt | waterkers (voorgerecht)
Skreifilet | verjus | Gasconne ham | borlotti bonen | knol (tussengerecht)
Livar bloedworst | pompoen | rogge | sauce Pommeau | foie gras* (tussengerecht)
Hert rugfilet | hertsukade | Pommes Anna | eekhoorntjesbrood (hoofdgerecht)
Blue Stilton | kweepeer | uicompôte | karamel (kaas)
Chocolade | gekonfijte bramen | parfait | pikkel | crumble (dessert)
(De gerechten in ons menu wisselen regelmatig, we proberen onze website zo veel mogelijk up-to-date te houden!)
All-in menu BORD’O, tafelwater, wijnarrangement, koffie of thee met huisgemaakte friandises.
4 gangen: € 99,-
5 gangen: € 111,-
6 gangen: € 132,-
À LA CARTE
Deze gerechten zijn los te bestellen, of als uitbreiding op het menu.
(Let op, indien voorradig. Wilt u zeker zijn van de beschikbaarheid van bepaalde producten, dan kunt u dit aangeven bij uw reservering.)
OESTERS: Spéciales Geay oesters : p.stuk € 4,50 / 6 stuks € 25
STEAK TARTAAR € 18,50
Steak tartaar, zacht gegaarde eidooier, gepikkelde groenten, little gem.
OEUF COCOTTE A LA TRUFFE € 18,00
Ei, pastinaak, truffel, Parmezaan.
CHÂTEAUBRIAND p.p. € 38,50 (+/- 300 gr. per 2 personen te bestellen)
Simmentaler châteaubriand, geserveerd met cake van aardappel en ansjovis, groene salade, sauce Béarnaise.
ASSIETTE DE FROMAGE € 16,00
Selectie van 5 binnen- en buitenlandse kazen.