Diner

Iedere maand serveren wij een mooi menu, te bestellen van één tot zes gangen. Daarnaast hebben wij een kleine selectie van specialiteiten die als uitbreiding op het menu te bestellen zijn.
Wij stellen het erg op prijs wanneer u eventuele dieetwensen van te voren aan ons doorgeeft.

3 gangen BORD’O   € 40,00
4 gangen BORD’O   € 52,00
5 gangen BORD’O   € 62,00
6 gangen BORD’O   € 70,00

Wijn arrangement € 7,75 per glas

MENU BORD’O DECEMBER 2021

Terrine | konijnenbout | foie gras | winterpeen | little gem (voorgerecht)

Corvinafilet | brioche | rouille | bouillabaisse | oude Rotterdamsche (tussengerecht)

Langoustines | citrusbisque | risotto | groene kool (tussengerecht)

Hertenrugfilet | veenbessen | rode kool | pommes Dauphinois (hoofdgerecht)

Pompoen cheesecake | speculaas & chocolade biscuit | roomijs | gezouten karamel (dessert)

Fromage | binnen- en buitenlandse kazen

All-in menu BORD’O, tafelwater, wijnarrangement, koffie of thee met huisgemaakte friandises.

4 gangen:  € 85,-

6 gangen:  € 110,-

À LA CARTE

Deze gerechten zijn los te bestellen, of als uitbreiding op het menu.
(Let op, indien voorradig. Wilt u zeker zijn van de beschikbaarheid van bepaalde producten, dan kunt u dit aangeven bij uw reservering.)

OESTERS: Spéciales Geay oesters : p.stuk € 4 / 6 stuks € 23

STEAK TARTAAR € 16,50
Steak tartaar, zacht gegaarde eidooier, gepikkelde groenten, little gem.

OEUF COCOTTE AU FOIE GRAS € 16,50
Ei, eendenlever, truffel, Parmezaan.

TERRINE FOIE GRAS & RILLETTE € 14,50
Terrine, kruidensla, brioche, vijgen-port chutney

COTE DE BOEUF p.p. € 29,50 (per 2 personen te bestellen)
Côte de boeuf, geserveerd met pommes Anna en seizoensgroenten, sauce Béarnaise

KREEFT CANADEES HALF/HEEL € 26,50/ € 50
Kreeft 500-600 gram, geserveerd met seizoensgroenten en sauce Hollandaise

ASSIETTE DE FROMAGE € 14,00
Selectie van 5 binnen- en buitenlandse kazen.