Diner

Iedere maand serveren wij een mooi menu, te bestellen van één tot zes gangen. Daarnaast hebben wij een kleine selectie van specialiteiten die als uitbreiding op het menu te bestellen zijn.
Wij stellen het erg op prijs wanneer u eventuele dieetwensen van te voren aan ons doorgeeft.

3 gangen BORD’O   € 39,00
4 gangen BORD’O   € 48,00
5 gangen BORD’O   € 56,00
6 gangen BORD’O   € 65,00

Wijn arrangement € 7,50 per glas

 

MENU BORD’O OKTOBER 2020

Le Puy linzen | coeur de boeuf tomaat | burrata | cajun   (bij 6-gangen)

Gerookte Cevennen ui | kalfspastrami | langoustine | spruitjes   (voorgerecht)

Heekfilet | bloemkool | Oude geuze saus | beurre noisette   (tussengerecht)

Patrijsfilet | bloedworst | foie gras | pompoen | Calvados   (bij 5-gangen)

Hertenrugfilet | hertenstoof | pastinaak | witlof   (hoofdgerecht)

Ananas | moelleux pure chocolade | karamel en tonkabonen roomijs   (nagerecht)

Wilt u écht onbezorgd genieten?

All-in menu BORD’O, tafelwater, wijnarrangement, koffie of thee met huisgemaakte friandises.

4 gangen:  € 80,-

6 gangen:  € 105,-

 

À LA CARTE

Deze gerechten zijn los te bestellen, of als uitbreiding op het menu.

 

OESTERS

Spéciales Geay oesters : p.stuk € 3,80 / 6 stuks € 22,00

Zeeuwse platte 0000: p.stuk € 4,- / 6 stuks € 23,50

ZEEUWSE PLATTE € 15,00

2 oesters, Geuzeboon sorbet, granny smith, haring kaviaar, foie gras.

BLOODY MARY OESTER € 5,- / stuk

Geay oester, bloody mary, kruidenolie

 

STEAK TARTAAR   € 16,50

Steak tartaar, crème van eigeel en truffel, brioche kruim, little gem.

 

OEUF COCOTTE AU FOIE GRAS   € 16,50

Ei, pastinaak, eendenlever, truffel, Parmezaan.

 

KREEFT SAUCE HOLLANDAISE   € 18,00 / 33,50

Halve of hele kreeft.

 

CÔTE DE BOEUF SAUCE BÉAIRNAISE € 28,00 p.p. 
Runder-ribstuk van 900 – 1000 gr. Aan het bot gerijpt ribstuk met duidelijke vetstructuur.

Per 2 personen te bestellen.

 

ASSIETTE DE FROMAGE   € 14,00

Onze selectie van 5 kazen.