Diner

Wij hopen snel weer volledig open te kunnen gaan. Voorlopig alleen nog met de lunch, maar in ieder geval hieronder ons menu mei! 

Iedere maand serveren wij een mooi menu, te bestellen van één tot zes gangen. Daarnaast hebben wij een kleine selectie van specialiteiten die als uitbreiding op het menu te bestellen zijn.
Wij stellen het erg op prijs wanneer u eventuele dieetwensen van te voren aan ons doorgeeft.

3 gangen BORD’O   € 39,00
4 gangen BORD’O   € 48,00
5 gangen BORD’O   € 56,00
6 gangen BORD’O   € 65,00

Wijn arrangement € 7,50 per glas

MENU BORD’O MEI 2020

Hollandse asperge | Burgerveense paling | Hollandaise | cajun | courgette

Gepekelde makreel | broccoli | Parmezaanse kaas | ansjovis | limoen vinaigrette

Witte heilbotfilet | venkel | sugarsnaps | karnemelk | gekonfijte aardappel

Kalfshaas | bietjes | spitskool | truffel | sauce poivrade

Aardbei “cheesecake” | aardbei sorbet | gepocheerde aardbei | crumble

Cappuccino | Oreo

All-in menu BORD’O, tafelwater, wijnarrangement, koffie of thee met huisgemaakte friandises.

4 gangen:  € 80,-

6 gangen:  € 105,-

 

À LA CARTE

Deze gerechten zijn los te bestellen, of als uitbreiding op het menu.

OESTERS

Spéciales Geay oesters : p.stuk € 3,80 / 6 stuks € 22,00

STEAK TARTAAR   € 16,50

Steak tartaar, eigeel en truffel, pickles, little gem.

OEUF COCOTTE AU FOIE GRAS   € 16,5

Ei, pastinaak, eendenlever, truffel, Parmezaan.

KREEFT SAUCE HOLLANDAISE   € 18,00 / 33,50

Halve of hele kreeft.

CÔTE DE BOEUF SAUCE BÉAIRNAISE € 28,00 p.p. 
Runder-ribstuk van 900 – 1000 gr. Aan het bot gerijpt ribstuk met duidelijke vetstructuur.

Per 2 personen te bestellen.

ASSIETTE DE FROMAGE   € 14,00

Onze selectie van 5 kazen.