Diner

Iedere maand serveren wij een mooi menu, te bestellen van één tot zes gangen. Daarnaast hebben wij een kleine selectie van specialiteiten die als uitbreiding op het menu te bestellen zijn.
Wij stellen het erg op prijs wanneer u eventuele dieetwensen van te voren aan ons doorgeeft.

3 gangen BORD’O   € 39,00
4 gangen BORD’O   € 48,00
5 gangen BORD’O   € 56,00
6 gangen BORD’O   € 65,00

Wijn arrangement € 7,50 per glas

MENU BORD’O JULI-AUGUSTUS 2021

Hamachi | komkommer | sorbet | komkommerkruid  (voorgerecht)

Rogvleugel | Granny Smith | curry | beurre noisette | haringkuit  (tussengerecht)

Zeetong | pastinaak | lamsoor | foie gras | amandel  (tussengerecht)

Kalfshaas | kalfswang | knolselderij | radijs | jus de veau | balsamico  (hoofdgerecht)

Aardbei  | hibiscus | merlot azijn | witte chocolade  (dessert)

Fromage | binnen- en buitenlandse kazen

All-in menu BORD’O, tafelwater, wijnarrangement, koffie of thee met huisgemaakte friandises.

4 gangen:  € 80,-

6 gangen:  € 105,-

À LA CARTE

Deze gerechten zijn los te bestellen, of als uitbreiding op het menu.

OESTERS: Spéciales Geay oesters : p.stuk € 3,80 / 6 stuks € 22

STEAK TARTAAR € 16,50
Steak tartaar, zacht gegaarde eidooier , gepikkelde groenten, little gem.

OEUF COCOTTE AU FOIE GRAS € 16,50
Ei, eendenlever, truffel, Parmezaan.

TERRINE FOIE GRAS & RILLETTE € 14,50
Terrine, kruidensla, brioche, vijgen-port chutney

ASSIETTE DE FROMAGE € 14,00
Selectie van 5 binnen- en buitenlandse kazen.