Iedere maand serveren wij een mooi menu, te bestellen van één tot zes gangen. Daarnaast hebben wij een kleine selectie van specialiteiten die als uitbreiding op het menu te bestellen zijn.
Wij stellen het erg op prijs wanneer u eventuele dieetwensen van te voren aan ons doorgeeft.
Bent u vegetarisch, of eet u geen vlees? Geen enkel probleem, wij hebben altijd ook een mooi vegetarisch menu voor u in huis! Volledig veganistisch is helaas echter niet mogelijk.
3 gangen BORD’O € 49,00
4 gangen BORD’O € 61,00
5 gangen BORD’O € 70,00
6 gangen BORD’O € 81,00
Wijn arrangement € 8 per glas
MENU BORD’O
Makreelfilet | couscous | sinaasappel | hangop | pistache (voorgerecht)
Coquille | hazelnoot | knolselderij | beurre noisette (tussengerecht)
Raviolo | krokante zwezerik | Ras el Hanout | salie (tussengerecht)
Kalf haas | polenta | cavolo nero | jus de veau (hoofdgerecht)
Grevenbroecker blauwkaas | stoofpeer | rode ui compôte (kaas)
Mandarijn | pure chocolade | wortel | mascarpone | sabayon (dessert)
(De gerechten in ons menu wisselen regelmatig, we proberen onze website zo veel mogelijk up-to-date te houden!)
All-in menu BORD’O, tafelwater, wijnarrangement, koffie of thee met huisgemaakte friandises.
4 gangen: € 105,-
5 gangen: € 119,-
6 gangen: € 136,-
À LA CARTE
Deze gerechten zijn los te bestellen, of als uitbreiding op het menu.
(Let op, indien voorradig. Wilt u zeker zijn van de beschikbaarheid van bepaalde producten, dan kunt u dit aangeven bij uw reservering.)
OESTERS: Spéciales Geay oesters : p.stuk € 4,50 / 6 stuks € 26
OEUF COCOTTE A LA TRUFFE € 18,00
Ei, pastinaak, truffel, Parmezaan.
TARBOT FILET € 19,50 / € 37,50 (klein +/- 80 gr. groot +/- 130 gr.)
In roomboter gebakken tarbotfilet, bospaddenstoel riso, eekhoorntjesbrood, verjus beurre blanc.
CHÂTEAUBRIAND p.p. € 39,50 (+/- 350 gr.per 2 personen te bestellen)
Simmentaler châteaubriand, geserveerd met cake van aardappel en zwarte knoflook, groene salade, sauce Béarnaise.
ASSIETTE DE FROMAGE € 16,00
Selectie van 5 binnen- en buitenlandse kazen.