Diner

Iedere maand serveren wij een mooi menu, te bestellen van één tot zes gangen. Daarnaast hebben wij een kleine selectie van specialiteiten die als uitbreiding op het menu te bestellen zijn.
Wij stellen het erg op prijs wanneer u eventuele dieetwensen van te voren aan ons doorgeeft.

3 gangen BORD’O   € 40,00
4 gangen BORD’O   € 52,00
5 gangen BORD’O   € 62,00
6 gangen BORD’O   € 70,00

Wijn arrangement € 7,75 per glas

MENU BORD’O OKTOBER 2021

Pietermanfilet | Hollandse garnaal | topinamboer | spruitjes (voorgerecht)

Grietfilet | aubergine | miso | sauce Choron (tussengerecht)

Foie gras | bloedworst | pompoen | druiven (tussengerecht)

Kooieend | rozenbottel | spitskool | pecan | honing (hoofdgerecht)

Tonka bonen | amaretto | roomijs | pure chocolade | peer (dessert)

Fromage | binnen- en buitenlandse kazen

All-in menu BORD’O, tafelwater, wijnarrangement, koffie of thee met huisgemaakte friandises.

4 gangen:  € 85,-

6 gangen:  € 110,-

À LA CARTE

Deze gerechten zijn los te bestellen, of als uitbreiding op het menu.

OESTERS: Spéciales Geay oesters : p.stuk € 4 / 6 stuks € 23

STEAK TARTAAR € 16,50
Steak tartaar, zacht gegaarde eidooier, gepikkelde groenten, little gem.

OEUF COCOTTE AU FOIE GRAS € 16,50
Ei, eendenlever, truffel, Parmezaan.

TERRINE FOIE GRAS & RILLETTE € 14,50
Terrine, kruidensla, brioche, vijgen-port chutney

COTE DE BOEUF p.p. € 29,50 (per 2 personen te bestellen)
Côte de boeuf, geserveerd met pommes Anna en seizoensgroenten, sauce Béarnaise

KREEFT CANADEES HALF/HEEL € 26,50/ € 50
Kreeft 500-600 gram, geserveerd met seizoensgroenten en sauce Hollandaise

ASSIETTE DE FROMAGE € 14,00
Selectie van 5 binnen- en buitenlandse kazen.