Diner

Iedere maand serveren wij een mooi menu, te bestellen van één tot zes gangen. Daarnaast hebben wij een kleine selectie van specialiteiten die als uitbreiding op het menu te bestellen zijn.
Wij stellen het erg op prijs wanneer u eventuele dieetwensen van te voren aan ons doorgeeft.

3 gangen BORD’O   € 39,00
4 gangen BORD’O   € 48,00
5 gangen BORD’O   € 56,00
6 gangen BORD’O   € 65,00

Wijn arrangement € 7,50 per glas

 

MENU BORD’O JULI 2020

Tomaten tartaar | focaccia | burrata | gazpacho  (bij 6-gangen)

Hamachi | sashimi | tijgermelk | groene asperge | venkel  (voorgerecht)

Scholfilet | zilte groenten | doperwt | maïs | mousseline  (tussengerecht)

Foie gras | rood fruit | aardbei | brioche | balsamico  (bij 5-gangen)

Angus sukade | chimichurri | bulgur | waterkers | prei  (hoofdgerecht)

Clafoutis | kersen | yoghurt | witte chocolade | pure chocolade  (nagerecht)

Wilt u écht onbezorgd genieten?

All-in menu BORD’O, tafelwater, wijnarrangement, koffie of thee met huisgemaakte friandises.

4 gangen:  € 80,-

6 gangen:  € 105,-

 

MENU GASTRONOMIQUE

Ons menu gastronomique is een combinatie van ons menu Bord’o en onze à la carte, begeleidt met champagne en een exclusief wijnarrangement. Natuurlijk ook inclusief tafelwater, koffie of thee met friandises.
Het is een vast menu en alleen per tafel te bestellen.

Prijs per couvert € 150,-

 

Geay oesters | geuzeboon sorbet | haring kaviaar | foie gras

Hamachi | sashimi | tijgermelk | groene asperge | venkel

Oeuf cocotte au foie gras

Foie gras | rood fruit | aardbei | brioche | balsamico

Angus sukade | chimichurri | bulgur | waterkers | prei

Kaas assortiment

Clafoutis | kersen | yoghurt | witte chocolade | pure chocolade

 

À LA CARTE

Deze gerechten zijn los te bestellen, of als uitbreiding op het menu.

 

OESTERS

Spéciales Geay oesters : p.stuk € 3,80 / 6 stuks € 22,00

 

STEAK TARTAAR   € 16,50

Steak tartaar, crème van eigeel en truffel, brioche kruim, little gem.

 

OEUF COCOTTE AU FOIE GRAS   € 16,50

Ei, pastinaak, eendenlever, truffel, Parmezaan.

 

KREEFT SAUCE HOLLANDAISE   € 18,00 / 33,50

Halve of hele kreeft.

 

CÔTE DE BOEUF SAUCE BÉAIRNAISE € 28,00 p.p. 
Runder-ribstuk van 900 – 1000 gr. Aan het bot gerijpt ribstuk met duidelijke vetstructuur.

Per 2 personen te bestellen.

 

ASSIETTE DE FROMAGE   € 14,00

Onze selectie van 5 kazen.