Diner

Iedere maand serveren wij een mooi menu, te bestellen van één tot zes gangen. Daarnaast hebben wij een kleine selectie van specialiteiten die als uitbreiding op het menu te bestellen zijn.
Wij stellen het erg op prijs wanneer u eventuele dieetwensen van te voren aan ons doorgeeft.

Bent u vegetarisch, of eet u geen vlees? Geen enkel probleem, wij hebben altijd ook een mooi vegetarisch menu voor u in huis! Volledig veganistisch is helaas echter niet mogelijk.

3 gangen BORD’O   € 49,00
4 gangen BORD’O   € 61,00
5 gangen BORD’O   € 70,00
6 gangen BORD’O   € 81,00

Wijn arrangement € 8  per glas

MENU BORD’O

Makreelfilet | couscous | sinaasappel | hangop | pistache (voorgerecht)

Coquille | hazelnoot | knolselderij | beurre noisette | zeekraal (tussengerecht)

Scholfilet | gekonfijte prei | beurre rouge (tussengerecht)

Gerijpte ribeye | sauce Bordelaise | aardappel (hoofdgerecht)

Goudse oplegkaas | druiven | witlof | vlierbloesem (kaas)

Hollandse aardbeien | namelaka | Japanse ruby chocolate mousse | meringue | amandel (dessert)

(De gerechten in ons menu wisselen regelmatig, we proberen onze website zo veel mogelijk up-to-date te houden!)

All-in menu BORD’O, tafelwater, wijnarrangement, koffie of thee met huisgemaakte friandises.

4 gangen:  € 102,-

5 gangen:   € 115,-

6 gangen:  € 136,-

 

À LA CARTE

Deze gerechten zijn los te bestellen, of als uitbreiding op het menu.
(Let op, indien voorradig. Wilt u zeker zijn van de beschikbaarheid van bepaalde producten, dan kunt u dit aangeven bij uw reservering.)

OESTERS: Spéciales Geay oesters : p.stuk € 4,50 / 6 stuks € 26

OEUF COCOTTE A LA TRUFFE € 18,00
Ei, pastinaak, truffel, Parmezaan.

TARBOT FILET € 19,50 / € 37,50     (klein +/- 80 gr. groot +/- 130 gr.)
In roomboter gebakken tarbotfilet, bospaddenstoel riso, eekhoorntjesbrood, verjus beurre blanc.

ASSIETTE DE FROMAGE € 16,00
Selectie van 5 binnen- en buitenlandse kazen.