Diner

 

Iedere maand serveren wij een mooi menu, te bestellen van één tot zes gangen. Daarnaast hebben wij een kleine selectie van specialiteiten die als uitbreiding op het menu te bestellen zijn.
Wij stellen het erg op prijs wanneer u eventuele dieetwensen van te voren aan ons doorgeeft.

Bent u vegetarisch, of eet u geen vlees? Geen enkel probleem, wij hebben altijd ook een mooi vegetarisch menu voor u in huis! Veganistisch is helaas echter niet mogelijk.

3 gangen BORD’O   € 46,00
4 gangen BORD’O   € 56,00
5 gangen BORD’O   € 65,00
6 gangen BORD’O   € 76,00

Wijn arrangement € 8  per glas

MENU BORD’O

Hamachi filet | vichyssoise | spruitjes | aardappel (voorgerecht)

Coquilles | hollandaise | beurre noisette | bloemkool (tussengerecht)

Rendang | skreifilet | atjar | spitskool (tussengerecht)

Ribeye | knolselderij | rode rijst | duxelles | jus de veau (hoofdgerecht)

Comté | Jura | eekhoorntjesbrood | appel compôte | honing

Fries suikerbroodpudding | appel | calvados | roomijs | (dessert)

 

All-in menu BORD’O, tafelwater, wijnarrangement, koffie of thee met huisgemaakte friandises.

4 gangen:  € 98,-

5 gangen:   € 110,-

6 gangen:  € 130,-

 

À LA CARTE

Deze gerechten zijn los te bestellen, of als uitbreiding op het menu.
(Let op, indien voorradig. Wilt u zeker zijn van de beschikbaarheid van bepaalde producten, dan kunt u dit aangeven bij uw reservering.)

 

OESTERS: Spéciales Geay oesters : p.stuk € 4,50 / 6 stuks € 25

STEAK TARTAAR € 16,50
Steak tartaar, zacht gegaarde eidooier, gepikkelde groenten, little gem.

OEUF COCOTTE AU FOIE GRAS € 16,50
Ei, eendenlever, truffel, Parmezaan.

COTE DE BOEUF p.p. € 32,00 (per 2 personen te bestellen)
Côte de boeuf, geserveerd met pommes Anna en seizoensgroenten, sauce Béarnaise

ASSIETTE DE FROMAGE € 16,00
Selectie van 5 binnen- en buitenlandse kazen.