Oesters
Fines de Claires: per stuk € 2,50 / 6 stuks € 14,50
Gillardeau: per stuk € 3,85 / 6 stuks € 22,50
Zeeuwse platte 0000: per stuk € 3,50 / 6 stuks € 20,50
Proeverij oesters (2 van iedere soort) : € 19,00
Steak Tartare € 15,00
Handgesneden rundertartaar, eidooier en zomertruffel, tomaat, little gem en gemarineerde beukenzwam.
Oeuf Cocotte au Foie Gras € 14,50
Ei, pastinaak, eendenlever, zomertruffel, Parmezaan.
Hele of halve kreeft € 19,50 / 36,00
Kreeft St. Mary’s Bay, geserveerd met een frisse salade of met seizoensgroenten en sauce Hollandaise.
Simmentaler Ribeye +/- 450gr. € 29,00 p.p.
Simmentaler ribeye, bereid op de Big Green Egg. Geserveerd met seizoensgroenten en sauce Béairnaise.
Bereidingstijd 45 min.
Minimaal 3 weken aan het bot gerijpt ribstuk met duidelijke vetstructuur. Per 2 personen te bestellen.
Vis van de dag € 25,00
Wisselend vis hoofdgerecht. Vraag gerust om meer informatie.
Vlees van de dag € 25,00
Wisselend vlees hoofdgerecht. Vraag gerust om meer informatie.
Kazen € 2,50 per stuk
Maak een keuze uit ons ruime assortiment.
Chocolade € 11,00
Verschillende bereidingen van 66 en 72 % Ecuador chocolade met daarbij een keuze uit rood fruit, blauwe kaas, of eendenlever.