Specialiteiten

 

Oesters

Fines de Claires: per stuk € 2,50 / 6 stuks € 14,50

Gillardeau: per stuk € 3,85 / 6 stuks € 22,50

Zeeuwse platte 0000: per stuk € 3,50 / 6 stuks € 20,50

Proeverij oesters (2 van iedere soort) : € 19,00

 

Steak Tartare € 15,00
Handgesneden rundertartaar, eidooier en zomertruffel, tomaat, little gem en gemarineerde beukenzwam.

 

Oeuf Cocotte au Foie Gras € 14,50

Ei, pastinaak, eendenlever, zomertruffel, Parmezaan.

 

Hele of halve kreeft € 19,50 / 36,00

Kreeft St. Mary’s Bay, geserveerd met een frisse salade of met seizoensgroenten en sauce Hollandaise.

 

Simmentaler Ribeye +/- 450gr. € 29,00 p.p.

Simmentaler ribeye, bereid op de Big Green Egg. Geserveerd met seizoensgroenten en sauce Béairnaise.

Bereidingstijd 45 min.

Minimaal 3 weken aan het bot gerijpt ribstuk met duidelijke vetstructuur. Per 2 personen te bestellen.

 

Vis van de dag € 25,00

Wisselend vis hoofdgerecht. Vraag gerust om meer informatie.

 

Vlees van de dag € 25,00

Wisselend vlees hoofdgerecht. Vraag gerust om meer informatie.

 

Kazen € 2,50 per stuk
Maak een keuze uit ons ruime assortiment.

 

Chocolade € 11,00

Verschillende bereidingen van 66 en 72 % Ecuador chocolade met daarbij een keuze uit rood fruit, blauwe kaas, of eendenlever.