Helaas is ons kerstmenu uitverkocht…
Kerstmenu 2020
Voorgerechten:
Gekonfijte kabeljauwfilet, knolselderij, geitenkaas, hazelnoot en beurre noisette.
óf:
Kalfsmuis, ansjovis, aardappelsalade, pistache en Parmezaanse kaas.
óf:
Terrine foie gras en rilette, briochebrood en kruidensla.
Tussengerechten:
Gerookt en op lage temperatuur gegaard buikspek, rivierkreeft, kaviaar en citrusbisque.
óf:
Coquilles, crème van pastinaak en peterselie, Oosterse vinaigrette.
Hoofdgerechten:
Truffelriso met groene groenten, keuze uit:
Hazenpeper en croûte, heerlijke wildstoof in bladerdeeg.
óf:
Witte heilbotfilet en papillotte, met groenten en kruiden, schuift u zo in de oven.
óf:
Hertenrugfilet +/- 130 gr. p.p. (meerprijs)
óf:
Hele of halve kreeft met beurre café de Paris (meerprijs)
Nagerechten:
Moëlleux van witte chocolade met rood fruit, crumble en frambozen sorbet.
óf:
Bread ‘n butter van Fries suikerbrood, appel-kaneel crumble, salted caramel roomijs.
Prijs menu p.p.: € 50,-
Meerprijs hertenrugfilet: € 12,-
Meerprijs 1/2 kreeft: € 9,50
Meerprijs hele kreeft: € 18,-
Wij leveren de kerstmenu’s uit op 23 & 24 december. U ontvangt de gerechten uiteraard netjes verpakt, met duidelijke instructies voor de dag zelf. Ook zullen we een linkje geven naar foto’s van de gerechten op onze site, zodat u de gerechten perfect op tafel krijgt!
Helaas is ons kerstmenu uitverkocht…