Afhaal menu februari 2022
U kunt een keuze maken in de gerechten. Bestellen kan in de webshop.
Voorgerecht:
Sous-vide gegaarde gamba
Of:
Jamón ibérico de Bellota
met fideuà, gepofte paprika, sinaasappel vinaigrette, mayonaise van kreeftenbisque
Tussengerecht:
Krokant gebakken kalfszwezerik, crème van bloemkool, paddenstoel duxelles en kingboleet
Hoofdgerecht:
Entrecôte & tartaar van Hollands dubbeldoel rund
Of:
Zeeduivel gewikkeld in gepekelde varkenswang
Geserveerd met gekarameliseerde witlof, puree van Epoisses en hazelnoot en jus de veauvinaigrette
Dessert:
Moëlleux en opéra van pure chocolade, sorbet van bloedsinaasappel
Of:
Citroen meringue tartelette met bloedsinaasappel sorbet
Of:
Fromage, 5 verschillende kaasjes
Prijs 3 – gangen diner p.p.: € 37,50
Prijs 4 – gangen diner p.p.: € 46,-